Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en güzel tarafı, tüm bu renklerin can kuşu halinize veya stil tercihlerinize rabıtalı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da süssüz ve siyah renklerde yeğleme ettik. Ast mutfak dolaplarımızda:

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ev karıni tavzih sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu hava armatürler antrasit rengin derin ve gönç tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi sair renklerle uyumlu bir renktir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz konstrüksiyonlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da sülale sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini harcamak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Elbet ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı bileğil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da mimarilmalıdır.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahatlık uyumasını katkısızlar.

Diğer nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani art yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda sprey boya daha sessiz bir istikrar hissi verir. 

Yoğun grinin pek etkisini yumuşçarpmak dâhilin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan okşayıcı geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olabilir.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri derunin de uz bir tercihtir.

Mekanda henüz huzur, samimi ve enerjik bir düzlem mı arıyorsunuz. sprey boya O devir grinin har tonlarına essah tutum etmek güzel bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina yetkin bir harmoni katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar sprey boya üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve harbi çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page