goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit kadar koyu renklere alan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana gezi dokumalmasını sağlamlar.

Ama, renk karıştırma maslahatlemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını seçmek sinein gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Kıpkızıl antrasit rengi, yıldızlı antrasit rengine kıyasla oldukça kıpkızıl bir renktir. Yeğin bir renk olamsının taçı düzen sair yeğin renklerle bile bayağı eksiksiz bir şekilde kombinlenir.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin sinein ülkü bir yöntem. Antrasit gri maskülen biraz da zulmet ve kararlı bir albeni oluşturur. Bu rengi örtüsüz renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

İşte antrasitin en uyum esenladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile kâmil entegrasyon yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda ayan gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

goldfix Antrasit ve altın rengi kombinasyonu gösteriş ve hamam bir atmosfer oluşturmanın çarpıcı bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir parlaklık şimendifer.

şüphesiz ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da bünyelmalıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. özge renklerle kolaylıkla ahenk sağlayıcı ve farklı tarzlara goldfix adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler tevlit etmek karınin bile uygundur.

Her dilde sırasıyla zirdaki şerik antrasit duvar boyas isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu süresince bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve süsleyici bir yaşam düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Dar dekorunda griye yakışan renkler arasında kuşkusuz asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah konut dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabil renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine farklılık katar. öteki renklerle mutabakat içre kullanılabilir. Güneş meydan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge sülale dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve ince dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda süssüz ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page